Arlanda, Stockholm

Hej hopp! Här sitter jag på Arlanda och klockan är halv åtta. Jag är så sjukt trött, har nog bara sovit typ 30 minuter inatt på vägen ner. Jag säger bara det - aldrig mer dessa jävla ybussar som är minimala och ihopträngda för att så många människor ska kunna packas som sillar för att tjäna så mycket pengar som möjligt! Det enda som var bra, fast ändå inte, var att det inte var någon rusningstrafik alls, var faktiskt helt jävla dött på vägarna, så bussen var typ 40 minuter tidigare än den skulle, vilket betydde att vi var här på Arlanda ca 05.20 imorse. Trött? Ja. Känns som att jag fortfarande är bakis från i lördags. Härlig känsla. Mm..

Just nu sitter jag bara här och Mattis har däckat på någon soffa här borta, haha, så söt. Gjorde ett försök att sova där jag med, men det höll inte. Antar att jag får sova på planet eller nåt. Jag mår illa, har ont i huvudet, har hosta, är sjukt trött och vet inte om jag vågar äta nåt eller inte. Känns som jag var på världens röjfest igår.. Fan vad jag klagar och låter negativ nu förresten, faktiskt är jag väldigt glad att vi åker om bara två timmar och vid 15.00 svensk tid är vi framme i Egypten! Can't wait!
Jag läste om vädret, det kommer vara ca 34 grader varmt i skuggan när vi kommer fram vid 16.00 egyptisk tid. Huga, varmt varmt. Men jag älskar värmen, så what the hell. På lördag skulle det visst bli 39 grader i skuggan. Ses när jag blir ms. kräfta?

Det enda som besvärar mig är att jag har drömt en massa drömmar om plan som kraschar och jag som får typ hjärtinfarkt och grejer. Förhoppningsvis bara resfeber... Kan ju hoppas på att jag inte har någon "se-in-i-framtiden-förmåga" eller så? Vore inte så trevligt faktiskt.

Anyways, jag skriver väl kanske något mer när jag kommer fram eller nåt. Kommer nog dö i hotellsängen ganska tidigt inatt, mmmm ska bli skönt.

Men för risk att jag inte orkar hitta något internetcafé så får ni ha det så bra hemma i Sverige!
Och party like there's no tomorrow mina blivande studenter! Loveyouall

NU ÅKER VI!

Ledsen att det här blir ett brådskande inlägg, men jag och Mattis har legat döda hela dagen och gör såklart allt i sista sekund.

Igår var jag ut, vi var först hemma hos Filippa med en massa tjejer och sen gick vi till "båten" som någon hade hyrt, för att sedan hamna på krogen. Jag hade verkligen jättekul (fast jag blev lite för full faktiskt, lite farligt att få köpa shots för 25kr/styck) och hamnade på Bigboy där jag (tydligen) åt med Mattis. Sen gick vi hem och jag hade jätteont i fötterna, däckade direkt när jag klev innanför dörren typ.

Vi har som sagt legat bakis hela dagen och mest skjutit fram att packa och började typ packa på riktigt för... En timme sen? Bra planering av oss.. Mm. Känns som att jag har glömt precis allt jag vill ha med mig, haha. Resfebern börjar smyga sig på nu for real.

Vi åker ner till Stockholm nu 23.30 och planet går imorgon, jag kommer förmodligen skriva ett inlägg från Arlanda om jag hinner.

Hoppas ni kommer ha kul för det ska jag ha! Ses den 9 juni!
Fast jag skriver förhoppningsvis någonting där nere också.

KOMMER SAKNA ER kompisar ni vet vilka ni är...

HEJDÅ!!!!!!

 LOVE

Repetition, repetition



Trött trött trött. Fattar inte varför jag är så trött? Har precis gjort mig klar för kvällen som blir lika med jobb på Gennys. Om jag hinner ska jag kika förbi Fillo innan jobbet. Det blir tydligen ett litet party där ikväll, men tyvärr måste man ju underhålla sin inkomst så blir ingen utgång för lilla jag. Imorgon blir det, däremot.

Imorgon måste jag inhandla en ny bikini, eftersom den jag beställt inte kom på posten idag. Buhuu..
Men men, får väl använda den när jag kommer hem.


 Imorgon måste jag även börja packa!! Känns hur kul och skönt som helst att få komma bort ett tag. Känner mig ju lite avis när Elin är i Grekland nu och Emelie, Sara, Mia m.m också åkte dit häromdagen.. Men snart så!

Vill verkligen göra en och annan trip till sommaren, typ ett par veckor efter jag kommit hem eller så. Åka iväg och hälsa på Santi, Tina och Vendela i Stockholm, Jenny i Uppsala och kanske dra iväg på festival. Älskar verkligen festivaler, så vem är på? Känner verkligen att jag vill komma iväg och göra dessa saker och inte bara snacka om det.

Jag jobbar knappt någonting i sommar, så är det någon som är sugen på roadtrip? Eller varför inte bara ta en sista minuten en vecka?

I'm open for suggestions

Stress

Stress.. Ja det var ordet. Idag ska jag hinna träna, äta, gå på stan, jobba på Sams och på Gennys.. Bra att jag vaknar 12.30 och har till 16.00 på mig.

I onsdags var jag iallafall över till Filippa en sväng och fikade med tjejerna + Tiffany. Det var kul, även om jag bara kunde stanna typ 20 min. Men på lördag gott folk är jag ledig (förutom att jag jobbar Sams 15-20) och det ska bli SKÖNT. Speciellt när vi åker på söndag.

Verkar inte som att jag har så mycket att säga just nu mitt i stressen.

Får återkomma.

Andra dagen..

...avklarad, eller nästan iallafall. Har "rast" nu i 1,5 timmar tills jag ska iväg på nästa jobb. Trööööött...

Träffade på Filippa och hennes amerikanska vän idag, det var trevligt, men jag hann inte prata med dem så mycket. Får se om jag hinner dit en sväng innan jag ska iväg på Gennys.

Har inte så mycket att skriva.. Är bara sjukt trött i benen just nu. Känns typ som två marshmallows..



(Marshmallows är förresten sjukt underskattat?)

Första dagen

Idag har jag varit första dagen på Sam's. Var faktiskt ganska kul och tiden gick sjukt snabbt!
Jobbade bara mellan 16-20 så det var hur lugnt som helst. Fick servera, plocka undan och servera öl m.m.
Blir mer upplärning imorgon, då ska tydligen uteserveringen vara igång med.






Jobbar för övrigt 11 timmar imorgon. När ska man hinna äta?
Fast nu när jag gått och burit på deras mat (som för övrigt ser SJUKT god ut) så är jag fan ashungrig.
Blir 10900 kycklingfavvo nu, oooh yes.

Måndag

Änglar & demoner var helt okej, dock lite väl långdragen. Men som sagt, helt klart sevärd!

Klev upp vid 8 imorse, traskade iväg till Lantmäteriet för "intervju", kolla vad det var för jobb typ. Verkade helt okej faktiskt, jobba administrativt, öppna post och sortera den, sitta i växeln m.m (förresten, sa jag inte i ett tidigare inlägg att jag skulle dö om jag satt på kontor?).
De skulle ringa under veckan, får se hur jag gör. Börjar iallafall på Sam's imorgon lite smått. Känna på om det är nåt.


MEN..snart är jag i värmen...hiho

Jag och Mattis har förresten varit på djuraffären idag, köpt lite växter och sånt till fiskarna. Vi har ju fått ett akvarium, som jag skrev tidigare, av Mattis brorsa som inte orkade ha kvar det längre. Det är i princip helt nytt, och vi har varit sugna på ett, så vi tog hand om det! Weey.. Dock blir det inga nya fiskar förrän vi kommer hem från Egypten.

Har varit på stan idag, måste dit igen imorgon och handla. Hittade lite som jag vill ha. Kryper i shoppingfingrarna...

Nu ska jag iväg och träna. TJO

Angels&Demons


Ska göra mig klar nu och möta baby utanför biografen, vi ska se denna film!
Hoppas den är bra, annars blir det smisk.

Jovars

Värst vad många som ska utomlands nu ändå, men sköööööönt att komma tillbaka när det är riktig sommar här sen. Gudrun (vår granne) håller på att sätta hur mycket grönt här utanför som helst så när vi kommer hem kommer det nog vara sjukt fint här!

Igår såg vi Eurovision som sagt, jag tyckte det var rätt som vann. Fast Island var också bra!
Efter det gick vi ner på Gennys en sväng för att mötas av inträde? Ooops, visst jag som missuppfattat allt, de skulle visst bara ha gratis inträde på onsdagar... Men vi slapp betala iaf. Syftet med krogen var att spela bort pengar, fattar inte varför jag och Mattis alltid gör det när vi är lediga? Haha.. Men Mattis spelade lite BJ och jag satt på maskinen och vi förlorade först en massa som vi i slutet vann tillbaka, tur för dem kan jag säga. Förra gången plussade vi 500. Turen, where are you?


Klippa kort kanske? Heheh


Lördag

Har varit dåligt med bloggande idag, jag vet! Men har haft fullt upp. Har varit på stan, sett på Mattis fotbollsmatch, fått ett akvarium (!), målat och allt annat möjligt.

Både jag och Mattis är ledig ikväll så nu ska vi titta på Eurovision song contest, äta lite mat, chips, popcorn, naturgodis, choklad, godis (BÅTAR!) m.m.
Blir kanske en drink eller två, så får se vad som händer senare under kvällen!


PreOrderShop

Japp, så heter tidningen jag suttit och bläddrat i idag, med taxfreegrejer man kan förhandsbeställa och få på planet upp till 70% billigare än på Arlanda. Sick? Yes. Så vi var ju tvungen att handla lite där. Faktiskt.

Det tråkiga är att man får bara ha med sig en liter sprit eller 2 liter under 22%-ig dryck när man åker hem från ett land utanför EU. Liiite svårt att välja när 1 liter Smirnoff / Absolut / Bacardi i alla världens smaker kostar typ hundra spänn.
Förutom sprit finns ju en massa annat skoj som ska med dit / hem, bl.a Elizabeth Ardens Eight Hour Cream Kit (BÄSTA SOM FINNS), lite annat ditten och datten och självklart dessa:


Lätt godaste som finns. Köper alltid dem när jag är på Arlanda.
Yuuuummie

Gårdagen och idagdagen

Seg kväll igår, men var faktiskt lite folk ute! Både Lindis och Mattis kom och gjorde mig sällskap som tur var.
Har som vanligt flyt exakt hela kvällen tills sista 20 minuterna då jag förlorar allting. Hatar.



Idag har jag varit och tränat för första gången på över en vecka, jobbigt att inte kunna träna för att man är sjuk. Sen väntade jag någon dag extra för att inte riskera någonting nu när det bara är 10 dagar kvar tills vi åker. Vore ju lyckat att åka på typ hjärtmuskelinflammation nu... Men tog det lugnt idag, känner mig inte helt 100 i kroppen än. Fast det kan ju iofs vara den här jävla pollen som vill in i min kropp just nu och förstöra....

Jobb 2

Idag har jag varit på stan med Mattis, kollat lite på vad vi ska ha med oss utomlands m.m. Har även varit på Sam's och pratat lite med dem om jobbet de ringde om igår, verkar rätt schysst faktiskt. Ska ta beställningar och servera middagsgäster plus lite bartenderarbete som jag kommer få på upplärning nästa vecka. Sen börjar jag jobba 15.00 de dagar jag jobbar så missar ju inte sommaren heller. Mycket bra!

Nu ska jag snart iväg och jobba på Gennys, undrar om det kommer vara folk ute ikväll?


HA EN BRA KVÄLL!

Jobb

På tal om jobb.
Undra om jag ska jobba nåt mer under sommaren?

Klarar mig iofs på mitt lilla Cherry-jobb, men vore ju nice att jobba lite mindre där och någon annanstans. Dra in lite cash.

Fick nämligen nyss ett samtal om administrativt arbete på Lantmäteriet och ett annat om servitris på Sam's. Det roliga är att jag inte sökt något av dem.

Hmm. Dunno.

Framtiden?

Har varit på arbetsförmedlingen idag, som vanligt. Hade förutom det vanliga tisdags-mötet ett möte med arbetspsykologen, verkligen super! Han skulle hjälpa mig att komma fram till vad jag passar till för yrken, mina styrkor / svagheter m.m. och vad han tycker att jag borde plugga till. Väldigt givande måste jag säga! Detta möte var mest för att vi skulle lära känna varandra lite antar jag, han ville prata lite med mig om framtidsplaner, vem jag är som person, och bara få en egen uppfattning om mig och vilken sorts person jag är.



Kändes faktiskt rätt bra att få beröm från honom. Förutom att han bannade mig för att inte ha sökt skola nu när det är lågkonjuktur och att jag "slösar bort mitt intellekt" på "skitjobb" på Gennys m.m, så sa han att han direkt trodde ett par yrken som skulle passa mig utifrån vårat lilla "möte".

Jag ska tydligen jobba med människor, vilket jag håller med om, skulle aldrig klara av att sitta på ett kontor i min ensamhet och aldrig träffa någon annan i princip.

Iallafall, yrkena han kände att jag skulle passa till enligt min personlighet och mina betyg, var alla typer av psykologer, terapeut, något inom personal eller läkare.



WHAT? Läkare? tänkte jag då. Men faktiskt har tanken slagit mig ibland att det vore ganska intressant att gå läkarlinjen. Dock vet jag inte om jag är såpass intresserad för att plugga upp mina ämnen. Kemi liksom...Självmord.

Psykolog låter lite intressant, men utbildningen är på 5 år. Läkarlinjen är på 4 år. Bahhhhh..
Måste man plugga så länge? Finns det inga jobb där man pluggar typ 1 år och ändå får ett schysst jobb med bra lön?

Har iallafall fått hem ett test där man får fram en "personlig kod" beroende på hur man svarar, och den koden matchar man sen mot jobb som har samma kod. Lite invecklat, men verkar bra! Så efter Egypten får jag se vilka jobb som passar mig utifrån vad jag själv tycker jag är duktig på.

Varför är det så svåååårt. Var så mycket lättare när man gick gymnasiet, då man blev tillsagd vart man skulle gå, vilka sidor man skulle läsa och det svåraste valet var om man skulle äta lunch på skolan eller inte. Suck.

Project Runway

Jag sitter och väntar på Filippa för tillfället, vi ska se Project Runway.
Jag är lite krasslig fortfarande, men är på bättringsvägen iallafall.

































Varför är man inte designer då?

Gjort stan

Föll för frestelsen när jag gick förbi stan efter att ha varit på arbetsförmedlingen.....

Välkomna in i skohyllan!



Sjuk...

Ja, jag är fortfarande sjuk. Idag har jag t.om. 38 graders feber, blääääääääääääeeeh.
Jag orkar seriöst inte ligga såhär längre. Dåligt rastlös man blir. Fast just ikväll är det ganska skönt, för nu väntar godis, pringles, riesen, apelsinkrokantchoklad, naturgodis och lite popcorn på mig vid soffan. Yuuum


Sommaröppet på Gennys!

Pratade med Staffan (ägare av Gennys) igår när jag jobbade och han berättade att Gennys från och med nu kommer att ha sommaröppet!
Detta innebär att de kommer att ha öppet inte bara fredag-lördag utan onsdagar också! Weheeey! Bra initiativ tycker jag.
Dessutom betyder det mer jobb till moí.


Mer tid till mig på Gennys med dessa underbara människor!
Gustav är en av dem och en riktig solstråle. Oh yes.


Men tänkte bara skriva detta till er så kan ni som läser sprida det över hela stan, så att alla vet! Se till att ta er dit på onsdagarna nu i början, så de inte får för sig att detta varit ett dåligt beslut.

Från och med nu är det också fri entré alla dagar.
Så se till att hä ut er i dimman, gå dit och gynna. I will.

Kvällen

Klockan är 3, kvällen har varit lugn, spelet har gått sådär, det var mycket folk på stan och utanför kyrkan, det är varmt ute och jag sitter och pratar med en något onykter Filippa på MSN.

Dags att sova nu.



Fonder



Ja såhär ser mina fonder ut för tillfället.
De har ökat med över 6000 kr på två månader!
Life is good.

Sommar och sol

Hoppas den riktiga värmen kommer tillbaka snart. Jag älskar värmen, oooh yes. Come to me.
Har varit och kollat på fotboll hela dagen med Mattan. HFF och Älgarna blev det, vinst på båda. Fast lite väl kallt, vill inte bli mer sjuk nu.


(Fräknar är väl snyggt...?)


Jag ska jobba ikväll, orkar inte göra någonting känns det som. Hatar att vara sjuk. HATAR!
Hoppas ni kommer och spelar hos mig på Gennys ikväll!

Hemma igen

Hej allihopa!
Nu har jag kommit hem från mamma. Jag och moster har varit där ett par dagar nu. Har varit hur mysigt som helst! Mamma håller ju som sagt på att flytta, så var rätt tomt i huset nu.

Vi har mest slappat, varit på stan och varit ute och ätit och umgåtts. Saknar min mamma redan. Hon är verkligen bäst i världen. Med mig hem fick jag ett par örhängen, ett våffeljärn, resväska, solskyddskrämer och en massa annat! Plus att jag fick pengar till resan, mycket behövligt!!!
Älskar mamma. Mm. Hon är bäst.

Nu är jag hemma och är faktiskt sjuk, känner att jag är hängig, har hosta och ont i halsen. Tur att man är sjuk nu ändå, och inte om 2 veckor när vi ska åka. Det enda tråkiga är att man inte kan träna nu...

Fast som jag precis skrev, är det nästan bara 2 veckor kvar tills vi är i värmen!
LÄNGTAR!

Åker bort!

Nu åker jag till mamma med moster och blir borta till fredag!
Tjipp

Fillo

Har äntligen fått träffa Filippa igen! Råkade ju missa hennes lilla gatheringfika igår så pallrade mig över dit ikväll för lite snack och "svensk TV" (tydligen efterlängtat).

Filippa är söt.

Nu ska jag se lite 90210 och vänta på att Mattan kommer hem.

Adiós!

Design..

Var så sjukt less på blogg.se's fula bloggdesign så jag knåpade ihop en egen lite snabbt.
Helt okej ändå, eller hur?

Försvarets Hudsalva

Åh, äntligen finns Försvarets Hudsalva (för övrigt den bästa grejen som finns) inte längre bara i den fula militärförpackningen utan i ROSA igen!
Var tvungen att köpa när jag var på Appo idag.

Vill ha



Sugen på denna klänning är jag. Mmm. Give me.

Tacos och bio

Har varit en sån sjukt lugn dag idag, har varit skönt. Gårdagens jobb gick inget vidare, förlorade runt 3000 sista timmen så blev inte mycket plus för min del. Fattar inte vad jag hamnat i för svacka nu alltså, vad jag än gör så blir det fel!

Jag och Mattis har iallafall haft mysigt, vi har ätit tacos och.... varit på bio! ÄNTLIGEN!
Vet inte hur mycket jag velat sett den här filmen:



Pratar alltså om nya X-menfilmen Wolverine, som var mycket bra! Helt klart sevärd och den blir faktiskt aldrig tråkig utan det händer någonting spännande titt som tätt. Var ändå liiiite tveksam till en film där Logan går runt med sina blades och vrålar genom en hel film, men nej nej nej. Blev alldeles lagomt mycket av det goda. Alla som gillar de tidigare X-menfilmerna borde absolut se den. Har man inte sett de tidigare filmerna kan nog syftet med filmen verka lite weird, för att inte tala om slutet som då helt tappar sin mening.. Hmm. Denna film utspelar sig ju innan de tidigare. Fast den är ju ändå cool, så antar att alla kan se den.
Helt enkelt: SE DEN!

Jobb och rosettfrippa

Nu ska jag precis traska iväg till Gennys för ytterligare en natts jobb. Hoppas det blir mycket spel och mycket vinst, förra månaden var inte min turmånad direkt. Så får bli nya tag nu helt enkelt, skulle behöva lite provision i sommar... Hihi.



Gjorde för övrigt denna cutie-frippa á la rosettstyle idag, har inte kunnat göra den sen jag klippte mig, men har väl vuxit lite antar jag. Tyvärr får den inte följa med på jobbet, känns faktiskt lite overkill.

Tycker iallafall den är sjukt söt!

Valborg

Ja kanske är dags att skriva ett inlägg om Valborg. Det var grillning och fest här hemma, och jag hade riktigt kul faktiskt! Tyvärr hände en del tråkiga saker, och jag fick en liten snefylla á la Elin (heheh) .. Men seriöst, man blir faktiskt sjukt less när det bara är ens kompisar här, och ändå är det någon som går runt och snor saker.

Anywho, här kommer lite bilder!

Idominsalva är snyggt..







Min tallrik fick se ut såhär... Gottgott














Slutet av kvällen spenderades ute på altanen med Robin som trubadur, mycket mysigt!

Död

Jag har nyss vaknat, jobbade igår och var fortfarande bakis när jag började traska till jobbet..
Kommer bilder och mer inlägg senare, just nu måste jag vakna till och gå till Spegeln.

See you later!

RSS 2.0