Imorgon!

Trevligt att ni läsare hänger kvar fast bloggen är så tråkig just nu med inga bilder eller nåt. Men min dator har ju kraschat och även min kamera, så what to do..?

Jag hade iallafall jättekul igår, var hemma hos Mary! :)

Har packat det sista idag, städat ur lägenheten... Ätit på Casa... Emelie & Lisen kom förbi och sa hejdå också. Nu får jag inte träffa alla på jättelänge :( Speciellt Lisen som åker låååååååångt bort...

Men men, ser fram emot morgondagen!
Skriver mer när jag är framme.

XOXOXOXO

Dagen...

Ja idag har jag gått typ en mil, fikat, åkt bil med Elin, varit på biblo 3 gånger...
Vi åker inte förrän på måndag morgon förresten, hinner inte annars.
Så slipper vi vara bakis i bilen ner ;)
För ikväll blir det utgång!

2 dagar kvar..

VA? Är det bara 2 dagar kvar nu? Shit... Nyss var det en månad. Typ.

Anywho, blir kanske sista utgången ikväll för mig i Härnösand på ett tag ikväll, om jag inte kommer hem på nyår då dvs. Har inte bestämt mig än... Mycket som lockar.

Sen blir det väl hejdåfika på lördag I guess! Sad sad...

Ska packa ner mina sista saker nu :) Hörs sen.

Full fart..

Japp, tom lägenhet snart! Jag och Mattan har packat ner det mesta nu...
Ser ut som vi kommer åka på söndag morgon!

Min dator är fortfarande sönder, så kommer inte bli några uppdateringar här på ett tag....


En rolig sak har iallfall hänt bland alla mina otursförföljda dagar...
Jag fick MVG i både Kemi A och Samhälle A, SÅ NÖJD :)
Nu är det bara Kemi b kvar.

Bye for now

R.I.P!

Min dator är härmed dödsförklarad.
Den somnade in igår... Dödsorsak okänd.

Känns bra att man måste köpa alla nya tekniska prylar nu innan jul och så! Kamera, dator, telefon... bla bla bla.
Men jag som har sån bra inkomst har ju inga problem med det? Ehm...

Konstigt nog är jag inte så deppad som jag borde vara,
vi flyttar ju trots allt snart,
och alla viktiga grejer jag hade på datorn
hade jag ändå på min externa hårddisk.
Men ändå.
Finns roligare saker att göra för alla tusenlappar...




Äh orkar inte tänka på det nu,
nu ska jag vara med mina älsklingar ELIN OCH CAMILLA!
ÄNTLIGEN! :)


Nej, nej, nej

Har inte tid med bloggen atm!
För mycket plugg, flytt och hinna vara med kompisar innan vi drar...
Dessutom har min kamera gått sönder och min dator ska formateras.
Så...Hörs snart :)

French Twist

Många tyckte jag var fin i håret igår när jag jobbade, jag hade nämligen en frisyr som jag inte brukar ha..
En French Twist! Jävligt snygg och ser invecklad ut när den i själva verket tar 2 minuter att göra.

How-to:
Ta allt hår och håll det som en hög hästsvans på bakhuvudet. Snurra/tvinna sedan allt hår så mycket som det går. Lägg den snurrade hästsvansen rakt ner så den går från bakhuvudet till nacken. Håll fast den där. Ta en kam eller använd fingrarna och dra över håret på sidan så det täcker den snurrade hästsvansen. Om hästsvansen är lång, vik in den så den inte syns. Fäst med hårnålar! KLART!

Lördag!

Vaknade upp imorse i en halvt utflyttad lägenhet. Känns lite konstigt! Men men, vi har fixat lite inför kvällen så det ska få plats lite mer folk, vi verkar bli en del nämligen..

Anyway, igår var mitt sista pass på Gennys och för Cherry Norr! Kändes lite tråkigt faktiskt, speciellt när det inte gick så bra heller :( Man vill ju avsluta med klass liksom! Men men, har jobbat där i över ett år, och har trivits himla bra måste jag säga! Gennys har ju verkligen världens bästa personal, man blir alltid lika bra bemött :) Samma gäller personalen på Cherry, alla är så himla trevliga och vi har världens bästa chefer! Synd att jag missar allt kul nu med julfest och Cherry Challenge i december. Men men, har annat kul att se fram emot! Bland annat att vi flyttar om 8 dagar!!!

Nu ska jag se och försöka få upp Mattan (och Nemo) ur sängen och försöka äta någonting, sen blir det bolaget, wo-o-o-oh!

Ses ikväll ;)


Fritid

Hahaha. Folk har verkligen för mycket fritid..


Filmen igår (inatt!)

Vi såg ju New Moon igår, eller inatt på bio, vi hade ju inte de allra bästa platserna men hade ju tur att två personer avbokat precis när vi skulle göra det! Men när vi kom till bion väntade vi ett tag tills alla satt sig, sen kollade vi vilka platser som folk inte dykt upp till.. Så det slutade med att vi fick rätt hyfsade platser ändå!


Filmen var iallafall bra! Mycket bättre än ettan tycker jag, mer handling i den här. Den första var så sliskig, handlade ju bara om att de blev kära och sen helt plötsligt var den slut...
Fast alla filmer blir ju bättre på bio, så...

Utflyttningsfest!

Ojoj, verkar som att jag och Mattan ska ha utflyttningsfest nu på lördag?
Hur ska det gå?

Fast de här godingarna hinner väl inte hem tills dess :(


Nattbio!

Japp, jag och Mattan bestämde oss nyss för att gå på premiären av New Moon inatt. Den börjar kl. 00.00...
Vi hade turen att två platser var avbokade, annars såg det nästan helt fullbokat ut! (Varför har vi alltid den här turen när vi ska gå på bio kan man undra? Sist fick vi två platser i mitten på nyaste Harry Potter bara någon timme innan den började! ... Den här gången får vi dock sitta lite åt sidan och längre fram, men jaja.)

Vi såg ju ettan igår för första gången, tyckte den var okej, känns som att allt gick så fort... Jag menar, från en sekund till en annan så kan hon inte leva utan honom? Och hon blir kär i honom för att han är the popular guy no one can get och för att han är otrevlig mot henne.... So kliché! Kan tänka mig att boken är bättre!


Men men, jag älskar att gå på bio, så mysigt! Så why not?

Twilight

Nu har jag hört för mycket bra om den här filmen (filmerna),
så måste helt enkelt kolla upp det här.
Okej, klockan är snart halv 1, men ändå....

Twilight, here I come!


Ibland får man klaga

... Och idag måste jag få klaga på regnet som ALDRIG verkar ta slut.

Okej, jag gillar inte snö, men hellre det är det här pissvädret.
Man får ju självmordstankar av att titta ut genom fönstret.


Minnen från naturen

Åh, att plugga kemi ger mig såna flashbacks från när jag gick på gymnasiet. Just då hatade man skolan, man räknade dagarna till studenten och förstod inte varför alla bad en att "ta vara på tiden".

Det hela började med att jag började på natur fast jag inte ville. Gick tidigare SPin i Sundsvall men orkade inte pendla. Sen när jag ångrat mig fanns det bara plats på natur. Och OP då, men det var ännu mindre lockande.

En rätt rolig grej var att jag inte kände någon i min klass. Den enda jag pratat lite med var Filippa. Minns att jag gick själv från teatern efter uppropet och tänkte "jag ska byta snart, jag ska byta snart.."

Jag, Lisen och Jenny självutnämdes till "träskgänget" eftersom vi inte hade en sån "positiv inställning" till natur. Lisen ville gå frisör och Jenny till Uppsala tror jag? Medan jag själv var helt inställd på att samhällslinjen var det rätta för mig. Rätt komiskt i och med att jag är en jävel på matte och inte direkt älskar samhällsämnen... Kanske ni märkt förresten....? Så varför lägga ner energi på en linje när man ändå skulle byta, hallå..

 

Idag är jag nära vän med många av de som gick i min klass. För det var det vi märkte, att klassen (som förövrigt bestod av 90% tjejer) helt klart var den bästa på hela gymnasiet. Hur kunde man byta? Dessutom var natur inte den tråkigaste värsta plugglinjen som var omöjligt att klara (okej, det var mycket plugg ibland, men inte så som man hört), man började förstå när månaderna började gå att man skulle bli kvar i klassen. And I liked it.

Jag fick så många nya vänner på gymnasiet. Jag, Lisen och Jenny bildade en slags trio som följde varandra från dag ett. Till sist blev vi ett tjejgäng i klassen, jag, Isabell, Mia, Sara, Petra, Jenny, Filippa och Lisen. Lite på skoj började vi kalla oss guldlaget, som efter ett tag blev guldgänget (rätt töntigt måste erkännas idag, men det roliga var att alla andra tog det så seriöst när vi alla visste att det var ganska mycket på skämt, eller hur? fast jag är nog inte den enda av oss som fånler lite generat när någon tar upp det..)

 

 

Jag måste säga att jag är så otroligt glad att jag aldrig bytte klass, att jag hamnade där överhuvudtaget. Haha, värst vad man blir sentimental när man sitter och tänker tillbaka på de där tre åren. De tre åren vi kämpade igenom alla prov tillsammans, jag och Mickis satt och bytte arbeten på MSN för att slippa plugga, man fick skratta lite åt Petra som återigen tappat bort sin mobil, om Imane the monster, utbytesstudenten från USA - hudätaren, åt Bosse som alltid utmanade Fredde på pennkastning, hur alla avskydde Leifs lektioner och Maggan som en dag plattat håret och gjorde allt i sin makt för att ge alla i klassen MVG, hur man ständigt förundrades över Filippas smarthet, hur Jenny sprang hem på rasten för att träna, alla fester hemma hos Isabell, Einstein som analyserade allt och snurrade med huvudet i takt till takfläkten, exkursionen tillsammans, hur fulla vi var på dansen, hur kul vi hade under hela studenten, sammanhållningen, och hur vi ständigt lyckades att alltid komma in på ämnet mat...

Alla gånger jag skrattat tillsammans med er, oslagbart!

 

 

 

 

 

Jag saknar den här tiden, grymt mycket. Och vet inte vart jag vill komma med det här inlägget, men jag antar att det är minnen som dessa man har kvar resten av livet. Och man börjar tänka på dem lite extra när man vet att man snart kommer flytta från den stan som man bott i i 20 år.

 

 


NV3B - TACK!


JAAAAAA

Tack gode gud, äntligen är jag klar med den här jävla skitkursen. Samhällskunskap from hell.



Bara en sak som är tråkigt, att jag inte varit så seriös som jag önskat jag kunde, men det är ju så satans tråkigt så hur ska man finna orken? Gjorde nu mitt sista prov, hoppas på att det gick bra iallafall.

Får nog inte vänta mig något högre än VG i denna kurs, men hey, allt är bättre än G?...

Gott gott

Nu när Mattan jobbar passar jag på att äta fisk.  Ni visste väl att han är allergisk mot allt som kommer från havet?
Tänk er själva att aldrig ha ätit lax, räkor, kräftor osv... Tråkigt eller hur?

Så jag har nyss ätit klart min laxtallrik med romsås.
Mästerkock som man är.... Nja, lax är ju bland det lättaste som finns att tillaga!



Nu väntar mitt prov, så vi hörs om 5 timmar......

Just ja!

Nu när fernet lagt upp lite bilder på sin facebook måste jag ju passa på att visa hur jag såg ut på Halloween!





'

Om det inte framgår av bilderna var jag alltså utklädd till pirat!

Rätt bra gjort av mig att göra den kostymen någon timme innan jag skulle iväg, eller hur?

 

Snyggast utklädda var ju såklart tjejerna jag var ute med:


Var ju ute med ett penntroll, Alice i Underlandet, Snövit och självaste Sailor Moon!

 

Bra kväll, bra kväll!

 


Min dag i ord...

... Så skulle man kunna säga det rätt ordagrant iallafall. Har nu kommit fram till att jag suttit vid datorn hela dagen och skrivit en uppsats om svininfluensan och vaccinationen. Nice. 18 sidor slutade kalaset på.

Nu sitter jag här, klockan är halv 2 och jag försöker komma på ett argument för att ha kvar vetorätten i FN.
Life can't be better.

Nä, får ta och se det på den ljusa sidan. Imorgon gör jag sista provet (5 timmar provtid, yaay) sen är jag klar med samhällskunskapen.

Sa jag förresten att jag älskar ämnet? Nä, tänkte väl det.

Kan man bli snyggare? Eh... Ja.

Bio ikväll!

Jag och Mattan ska äntligen få se på 2012 ikväll på bio!
Vi är ju lite smygälskare av katastroffilmer... Så jag hoppas den är bra!


Bästa hemsidorna

Heroes, Lost, 90210, True Blood... Ja, massor av serier kan jag följa nu utan att behöva ladda hem dem!
Tack vare den här sidan:

Där finns alla serier typ PLUS att nyaste avsnitten kommer upp direkt när det sänts i USA. Toppeeeen...


Gillar man inte serier (but who doesn't?) finns den här versionen där alla möjliga filmer finns!
Den är guld värd när man vill se någon gammal film man inte sett på länge. Typ häromdagen fick jag världens craving efter Ringaren i notre dame? Haha. Det finns såklart nya filmer där med. Fantastiskt!



Själv får jag inte gå in på dessa sidor förrän jag pluggat klart....
Vilket betyder aldrig.

Lugnt och skönt!

Yes, det blir en lugn och skön kväll för mig. Tänkte först gå ut, men vädret är ju piss plus att mattan är ledig så vi tänkte ha en liten myskväll!

Fast nu har vi tvingat oss själva att plugga innan vi får göra något kul, men jag fuskar lite och bloggar istället...
Våra kurser ska vara klara på måndag, så det är mycket just nu!
Sen på tisdag börjar kemi b för mig, känns sådär...

Jobbade igår, kändes riktigt bra! Plus att jag träffade många trevliga människor!

2 veckor till flytt, and I like it!


Vet ni?

Ikväll är mitt näst sista pass på Gennys och för Cherry Casino Norr! Vill ju inte skriva att det är mitt näst sista pass för Cherry någonsin, man vet ju aldrig om det blir några pass i södra Sverige framöver.

Idag är det ju fredag den 13e, vilket förhoppningsvis betyder att folk förlorar mycket ikväll!
Seeeeeeeeees


Minus till mig

Har helt enkelt inte haft tid idag, har så mycket för mig! Ehm...
Har inte så mycket att skriva nu heller, men återkommer imorgon!




Vet ni vad? Snart kommer den här snyggingen (och elin såklart......) HEM!
LÄNGTAS!

Varsågoda

Bjussar på en feel-good-låt såhär i vintermörkret!





Sleepyheeeeead


Bra reklam

Hahaha, bara jag som tycker nya Babyliss for Men-reklamen är riktigt bra?
Magnus Samuelsson = love!



Planering

Ja, nu har jag och Mattan precis planerat våra sista dagar i Härnösand! Vi har bestämt att vi kommer att flytta ner söndagen den 29e november och flytta ur lägenheten den 27e! Så vi kommer bara äta här i 15 dagar till!
Därför har vi gjort en matlista på all mat vi har kvar i frysen osv, ganska smart ju?
Så nu kommer frysen och kylen bli tom samma dag vi flyttar ut!


Vinterförberedd

Ja som många av er vet (som träffat Nemo) är han en riktig mesig hund. Han hatar allt som har med kyla att göra. Hundar brukar ju gilla att vara ute och blöta ner sig och rulla runt i leran. Men inte Nemo.

När vi är ute och går tar han så långa omvägar som möjligt för att slippa vattenpölar och andra blöta, leriga ställen. Det kan man ju tycka är rätt bra, med tanke på att han inte är speciellt skitig när vi kommer hem. Och det är ju sant.

Men nu är det knappt minusgrader ute, och om vi står stilla i mer än en minut så står han och tokdarrar och tanterna som går förbi tittar på honom med "åh, stackars liten hund som måste frysa"-blicken.

Nåja, han har ju fått några tröjor och regntäcken som han har på sig ute för det mesta. Men tänk på vintern då? Tänk när det börjar bli riktigt kallt och snöstorm och när snön på marken är lika hög som Nemo själv?

SÅ nu jäklar har vi inhandlat ett riktigt värmetäcke med dun och hela paketet så nu jäklar fryser han inte mer på ett tag. Hoppas jag.


Nya (?) toblerone

"Toblerone Fruit & Nut", har ni testat den? Vet inte om den är ny men. Den är iallafall jäkligt god.
Och Mattan tål den inte så jag får hela för mig själv. Moahaha.


Hundar kliver upp tidigt

= MYT!

Klockan är kvart över 1 och Nemo sover fortfarande! Han kan sova till 3 om han vill.
Så jag tycker synd om er som har hundar som vill gå ut 6 på morgonen, vet hur det var när Nemo var liten valp och ville upp halv 7 varje morgon i två veckor.. Hemska tanke.

Sitter och tittar på honom nu, han har gjort en liten grotta i täcket och ligger som en boll. Helt död.
Och här sitter jag och äter frukost/lunch.

 

 

 

 

 

 

 

 


Monster

Jag är verkligen en allätare när det gäller musik. Ibland lyssnar jag på rock. Ibland på hiphop. Pop. RnB. Riktiga partylåtar eller lugna myslåtar. Jag gillar faktiskt (nästan) all sorts musik.
Förutom house. Musikstilen som gud glömde.

Det går en reklam på Spotify om Itchy Daze's nyaste låt och jag kollade upp den. Tyckte den var sådär i början.
Men nu tycker jag den är riktigt bra!


Lyssna på låten på din Spotify här!

Show me there's a way to beat the monster




Mätt och belåten

Japp, det är jag! Jag och Mattan blev bjuden på middag hos min pappa och hans sambo i Sundsvall idag. Dock var det bror ekan som stod för maten. Mycket, mycket gott!
Min bror har ju varit i USA i ett par veckor och kom hem nyss, självklart hade han inte glömt bort en liten present till sin syster :)

Faktiskt riktigt trevlig kväll måste jag säga!


Mer julbögerier

Visste ni att idag (igår söndag) är det exakt 3 veckor till första advent?

YAAY!


Mattis tankenöt.



Mattan sitter och funderar en söndagskväll;
- "Alltså Marie,
om månen skulle sprängas, då skulle det ju vara dag jämt!"

Ehm...


Samma sak varje år..

Satt och strökollade lite i dagens tidning, sen kommer jag till mittuppslaget. Där stod ALLA julbord som finns i ångermanland typ. Trodde jag skulle dö.

Alltså varje år är det samma sak. När det börjar bli november håller jag på att längta ihjäl mig efter julbord. Det är tamigfasen bland det godaste som finns!

Speciellt när man äter julbord på restaurang typ. Professionellt julbord. Det slår verkligen allt.
När jag var mindre åkte vi jämt till Södra Berget och åt deras fetingjulbord. Det fanns typ 5 långbord med mat. Och man åt i typ 3 timmar. Sen fanns det även ett helt rum fyllt med efterrätter som man var tvungen att gå igenom när man övertygat sig själv att man omöjligt kunde få ner mer mat.

God, I love christmas!

 

 


Usch

Det är ingen hit att slänga i sig tre tårtbitar innan man ätit middag.

Ny design..

Ja, har blivit en ny design här på bloggen!
Vad tycker ni?

Måste ju självklart tacka santi som gjort allt hårt arbete ;) Snällaste!

Hejhopp

Nu sitter jag och kollar på idol, ska snart iväg och jobba, SUCK!
Trodde för en sekund att jag skulle kunna följa med Lisen och Emelie ut ikväll, sen kom jag ju på att det gick ju inte alls...

Gennys, here I come! ... *yaay*




Spöregn ute..

Vad kan man göra förutom att sakna sommaren?


Mer produkter..

Jag jobbar ju med att försöka få min hud att inte döda sig själv denna vinter, än så länge går det bra.
Fast nu har jag märkt att mina products börjar ta slut.

SÅ...Fick hem följande nya oöppnade produkter idag:
- Mary Kay's ansiktsrengöring, fullstor (nypris 249 kr)
- Vichy Norma Teint foundation, fullstor (nypris 175 kr)
- JuiceBeauty clearing serum, 60 ml (nypris 249 kr)
- Nuxe Créme Fraiche makeupbase, 50 ml (nypris 325 kr)
- 2 st av Cliniques trestegsprogram för hudtyp 2 & 3, resepack

Och vad betalade jag för hela kalaset? 150 kr.
Det lönar sig helt enkelt att sitta och buda på natten.
Tradera, I love you



Adoptera, någon?




Någon som vill adoptera vårt Telia-abonnemang nu när vi flyttar?
Det ingår bredband, digitaltv och telefonabonnemang, kostar runt 400 kr/månad.
Det gillar mysiga hemmakvällar och långa promenader...


åhhhhhhh

Jag vill verkligen bara flytta nu. Nununu. Ska bli så skönt att komma bort.
Men ännu mer längtar jag tills jag och Mattan ska köpa ny lägenhet och inreda den!
Inredning är verkligen sjukt kul. Finns så mycket fint som jag vill köpa, men det går väl inte när man inte ens vet vilken lägenhet man ska bo i?

Jag är lite insnöad på vitt (ordvits, hehe) för tillfället...Stilrent!


stor pojke!

Vet ni vem som fyller 5 månader idag? (igår)


JAG ÄR SÅ GLAD

Ja det är jag! Sjukt glad!
Fan vad bra jag är!


Fira lite nu :)

Tjat

Jag har tänkt på en sak idag. Visst är det sjukt jobbigt med människor som drar slutsatser utan att egentligen veta vad de pratar om? Nu talar jag inte om hur tjejer snackar skit om ryggen på varandra eller sån skit. No no no. Jag pratar om såna saker som man får höra från personer i ens närhet som tror att de har rätt när de kläcker ur sig "åh, du glömmer då alltid bort födelsedagar du", "du är alltid så dålig på att ringa", "du har alltid varit en riktig klumpeduns", "du har ju aldrig gillat *insert-random-thing*" och "att du aldrig kan passa tider..."..

Oftast är det ens föräldrar som gör det här. Som min pappa. Han påpekar ALLTID hur "otroligt slarvig" jag är med mina nycklar. När jag bodde hos honom så tappade jag nycklarna EN gång på 5 år, ganska bra gjort tycker jag? Jag menar, jag tappade nycklarna en dag, det betyder ju att jag hållt reda på dem i 4 år och 364 dagar? Det är ju en bedrift! Men nej. Har man gjort något en gång ska det förfölja en livet ut. Till och med nu, om jag råkar säga innan jag ska gå utanför dörren i min egen lägenhet "oj, vänta, jag ska bara hämta nycklarna" så får man höra "hheheh hahaha jaa... du har ju alltid varit en riktig slarver med dina nycklar".

Vad tjänar man på detta? Jag förstår inte. Det är inte så att jag peppas till att hålla reda på mina nycklar mer för jag tycker ju att jag gör det? VAD ÄR PROBLEMET?

När jag blir morsa tänker jag inte påpeka det.

Okej. Kanske.

Ibland är det bara så

... Vissa får helt enkelt vad de förtjänar!

Karma kallas det.


November

Det är liksom november nu, kan ni tänka er det? Var det inte augusti nyss? Tycker tiden går läskigt fort, på torsdag är det bara 7 veckor kvar till julafton... Iofs får gärna tiden gå fort så att det blir jul snart. Hihi.
Om 3-4 veckor flyttar vi. Känns lite overkligt. Men väldigt kul.

Ska försöka ta tag i mitt plugg nu och komma ikapp det jag ligger efter i samhällskunskapen... Är ju iallafall helt klar med kemi a nu! Får hoppas på ett bra betyg. Nu har jag ju liksom bara kemi b kvar.......ehm.....ja just det.
Det får bli nästa problem.


Paranormal activity

En tjej på Mattans jobb berättade om en läskig film hon hade sett - Paranormal Activity. Hon sa att hon aldrig brukar bli rädd för skräckfilmer, men den här gången hade hon till och med drömt mardrömmar. Så då tänkte jag på mig själv. Jag blir alltid rädd. För alla skräckfilmer. Nästan iallafall. Jag är bäst i världen på att skrämma upp mig själv, vägrar vara själv eller sova själv när jag sett.

Såååå.... det var klart att vi var tvungna att se den. För på något sätt, även fast jag vet att jag kommer sitta och vara skiträdd resten av kvällen och titta ut genom fönstret och inbilla mig att någon står där eller något hundra gånger så måste jag ändå se... Det är som att jag dras till det....till filmerna........som en drog......




Okej, från början var den ganska seg men eftersom den är filmad i typ Blair Witch Project-stil så var man ju ändå tvungen att fortsätta se. Jag menar, den var ju lite B, men det är ändå när de filmar med filmkamera, då blir det som att man sitter och ser en dokumentär... Och man inbillar sig att det hänt på riktigt.
För sen. Efter ett tag in i filmen. Då blev den bara psykiskt FRUSTRERANDE, fyfan, verkligen en film som får en att må dåligt.

Liksom, på IMDB står det bara på beskrivningen; "don't see it alone".
Fyfan. Mår seriöst dåligt när jag ser postern.

Så se den nu. Hehe.

RSS 2.0