Morgonstund..

Ja imorse klev jag upp tidigt ändå, för att vara jag alltså. 10.00 ringde klockan, då var det bara att vandra iväg till Skatteverket (vilket jag har gjort ännu en gång sen dess, tur att det är bra väder).
Min käre bror har nämligen berättat för mig att man får göra en massa smaskiga avdrag på deklarationen ifall man varit iväg och säsongsjobbat, vilket både jag och Mattis gjorde förra sommaren!
Tack vare det får vi ytterligare 3200 var tillbaka på skatteåterbäringen, vilket alltså blir typ...12 000 i slutändan!
Fyfasiken vad det känns bra.

Yohooo

Från att förbereda sig på en rätt lugn valborg då jag inte skulle göra någonting (?) till att det blir grillning och party här hemma hos oss med både mina och Mattis kompisar! Kuuuuuul! Verkar som att jag och vinarn får en träff ändå.
Hoppas på sol hela dagen och varmt hela kvällen.


(Bilden är tagen från förra Valborg, då var jag hemma hos Isabell! Känns som fleeera år sen..)

Valborg

Jahapp... Verkar som det inte blir någon utgång imorgon, tråkigt att man sett fram emot det men!
Inte så kul att sitta med vinaren själv, eller? Friends..

Men men. Får väl äta middag och se en bra film om inget annat dyker upp!

Bra väder ska det bli iallafall :)

HK

Kvällen fortsätter med Hell's Kitchen, som har en ny säsong nu! Andra avsnittet idag.
Älskar Gordon Ramsay när han skäller på allt och alla, haha, så skön.



Nu fortsätter det!

DH

Ingen som har lust att se lite Desperate Housewives med mig om en timme?
Sjukt bra och roligt program, som jag aldrig tröttnar på.
Kan inte bestämma vem av de 4 som är min favorit, alla är så knäppa på sina egna sätt..
You gotta love them!

Snark

Har inte varit lika bra väder idag som igår.. Dåligt.
Jag har varit på arbetsförmedlingen idag, sen har jag inte gjort så mycket mer förutom att jag varit på Spegeln.

Kvällen består av slappning och 90210.


Till den stora frågan:
 Vad händer egentligen på Valborg tjejer?

/ Love

Vaaarmt

Det är helt sjukt hur varmt det är ute nu! Speciellt här där vi bor, där det är hus runtom så det blåser nästan ingenting. Har suttit ute i 2 timmar i shorts och märkte att jag faktiskt fått lite färg på benen iallafall!


I april liksom?
Verkar som det blir en bra sommar här i Norrland i år?

Clinique

Har köpt en ny foundation från Clinique, så nu är det upp till bevis om den är bra eller inte. Har inte haft den här sorten förut, så we'll see..
Har använt den litegrann, och är bara positivt än så länge!


Underbart!

Och värmen håller i sig! Hoppas det fortsätter såhär nu, iallafall fram till valborg. Är ju ett måste att grilla ute på valborg!
Vad händer på valborg förresten, girls?

Jag har suttit ute på verandan hela dagen och sen sett på Älgarnas match med Mattis.
Nu är jag så sjukt trött så ska powernapa lite innan jobbet på Svenssons ikväll.


Länge sen nu Miller... Where are you? :(

Utflykter i Egypten?

Är det någon av er läsare som varit i Egypten (Hurghada), som kan komma med lite tips om vad man borde göra (alternativt INTE göra) där? Typ ställen man borde besöka, restauranger, utflykter, vad man ska undvika / tänka på, speciella maträtter...Vad som helst!

Jag & Mattis funderar på en hel del grejer som finns att göra där, fast vissa grejer har vi mer eller mindre bestämt att göra. T.ex. åka till Kairo och titta på pyramiderna, rida på kameler, och kanske åka till Luxor och titta på mumierna, gravarna, templen, m.m.

En annan sak vi helt klart kommer göra där nere är att åka till Giftun Island (aka Paradise Island):

En ö som ligger en bit ut, ser verkligen SJUKT underbart ut, och jag vet att det är det.
Det har Lindis försäkrat mig om.


Men som sagt. Någon som vet något mer kul?
2 veckor är lång tid, vill inte bara lapa sol och slappa.
Även fast det låter väldigt lockande just nu..

Ojoj

Hur varmt var det ute idag? Såååå skönt att sommaren börjar komma. Snart kan jag stoppa bort vinterjackorna för gott!

Jag och Mattis åt faktiskt middag ute på verandan för första gången; potatisgratäng, lövbiff, vitlöksbröd och tzatziki! Var sjuuuukt gott, fast nu kommer vi nog lukta vitlök hela kvällen. Kul att man ska jobba... Haha.

Grannarna satt ute med besök precis nedanför och stojjade med cider och grejer.. Fönstret stod öppet och musiken hördes inifrån. Var riktig sommarkänsla ett tag.

ÅÅÅÅÅ I LOVE YOU SUMMER!
.

(Bulgarien 2007)

Jaaaa

Just det, har ju inte uppdaterat er om resan än. Oturen verkar faktiskt ha vänt! SURPRISE! Verkar som den tyckte den hade terroriserat mig tillräckligt på senaste tiden.

Efter många om och men (felavbokningar, misstag av Ving m.m) så lyckades vi faktiskt få den bättre resan, det bättre rummet och nån all inclusive till mindre pris än det förra! Så nu har rättvisan segrat och jag kan (kanske) minska på mitt hat till Sveriges stora företag.


På måndag är det exakt 4 veckor tills vi åker!

Shoppin

Jo har blivit lite shopping idag..
Bland annat detta:


Har faktiskt köpt en KJOL för en gångs skull.
Är inte så mycket för kjolar men den här gillade jag.
Den ser lite weird ut på bilden men den är randig med hängslen.
Fyndad för 80 (!) kr.


Älskar ju alla sorters kilklacksskor så kunde inte motstå dessa iallafall.
149 kr gav jag för dem, också ett fynd tycker jag!

Förutom detta köpte jag en oversized turkos tisha och en vit halvgenomskinlig blus/tunika.
Allt jag köpt idag kostade 350 kr.
Börjar bli bra på att fynda tror jag? Hihi

Woho!

Fick nya Spelglädje idag, som är en slags "nyhetstidning" för Cherry Casino Norr.



Som ni ser gick det rätt bra för mig och mitt spelande förra månaden, jag kom faktiskt 2:a i elitserien! Så lite stolt får man vara.
Så...Löneförhöjning efter 1 maj! Weheeey!

Kanske...

Kanske att oturen har vänt? Vågar inte ta ut något i förskott, i och med att vad som helst kan hända mig (verkar det som)..
Men ser lovande ut! Friday will tell.

ANNARS blir det fan den här minen på heltid:

Oturen förföljer mig

Jaa. Verkar som jag varit en idiot på senare dar eftersom min karma verkar straffa mig för tillfället. Precis varenda del av mitt liv verkar ju göra allt för att varenda lilla detalj omkring mig ska jävlas på nåt sätt.

Jag och Mattis var ju inne på ReseCity igår och kollade på resan till Egypten. Kollade på hotellet, förhandsbokade allting och gick tillbaka dit idag för att bekräfta att vi skulle ha resan och betala osv. Vi gör det, jag går hem och det första jag ser när jag kommer hem är att Ving har prissänkt exakt samma resa till samma hotell med 1000kr/person? Det klickar liksom inte hos Ving att när de ser att vi förhandsbokat, och ska betala samma dag som de sänker priset på den resan, att kanske ringa till ReseCity och säga "ja just det, det blir 2000kr billigare för det här paret att åka från och med idag". Nej det går ju liksom inte. ReseCity har liksom ingen koll heller och ser inte att en resa någon förhandsbokat prissänkts, för det är ju inte det resebyråer är till för, att hitta det bästa alternativet?

Jag ringer först till ReseCity, som bortförklarar sig med att "vi har ju inte samma system..." för att sedan ringa till Ving som säger att "ni förhandsbokade ju igår, så då är det gårdagens pris som gäller. För om vi hade höjt priset idag, då hade ni ju fått det billigare priset som var igår?" Haha va? Hur ofta HÖJER de en resa som ligger ~1 månad bort?
Hade vi inte betalat idag så hade det gått hur bra som helst att få tillbaka mellanskillnaden. Men nej, nu hade vi betalat, då är ju allt skrivet i sten.
Då frågade jag om öppet köp, eftersom man har det i 15 dagar efter bokningen. Nej, det gick inte heller, för då måste man isåfall göra en ombokning minst 40 dagar före avresa. Ja just det. Vi reser ju om 34 dagar. Ingen kompromiss eller någonting går att göra. De kunde liksom inte ens säga "ja okej, ni får tillbaka era pengar, eller hälften av pengarna, men då måste ni använda de pengarna till våra tillval eller utflykter". Ingenting sånt. Det enda (den förmodligen blonda) tjejen klämde ur sig i telefonen var "ja men vadå, ni ska ju vara glada att ni iallafall har en resa. Hade ni väntat med att boka till exempel ikväll, hade kanske den resan ni valt igår tagit slut för att det är så billigt?" Jaaaa just det, för vi hade ju bergis börjat storlipa om vi råkat fått 4-stjärnigt all inclusive istället! Bra jobbat Ving-bruttan. Hoppas du får löneförhöjning nu när du myglat till dig lite extra pengar till Ving. Vad har Ving för kundrelationer egentligen? Blir alla behandlade såhär?

Det som stör mig mest är att om vi hade kollat på Internet innan vi gick hade vi fått all inclusive och de bästa rummen till MINDRE pris än det vi betalade idag. Eller bott på ett bättre hotell och bara behövt lagt till några hundralappar.

Alltså det märks ju att alla företag i det här jävla landet har kris just nu när de inte lägger NÅN vikt på kunden och att vår åsikt faktiskt spelar roll. HATAR ALLA FÖRETAG (Synoptik...Ving...känn er träffade.)



Sådär. Nu när jag flame'at lite här så kan jag ju iallafall glädjas åt att vi faktiskt har bokat och betalat vår resa och det känns ju iallafall bra! Det blev Hurghada i Egypten i 2 veckor den 25 maj - 8 juni! Vi kommer bo 0 meter från stranden och 0 meter från centrum, så det låter ju iallafall lovande! Var 1,5 år sen jag var utomlands så känner verkligen att jag skulle behöva komma iväg lite nu. Hihi. Sen kommer vi ju hem dagen innan studenterna har sin bal, så jag missar inte när mina babys är som finast!

Hotellet  ser iallafall ut såhär!

Arbetsförjävligen

Ska på Arbetsförmedlingen halv 3 och gå på ännu ett givande möte....Nja.
Men de ger mig pengar iallafall?
Sen ska jag och Mattis nog på ReceCity och kolla på vår resa... Som förhoppningsvis blir bokad IDAG!
Wish me luck.

Segt

Ja det var sjukt segt att vara tvungen att gå från Angelica vid 21.30 i lördags för att traska hem och byta om och så. Det enda som var bra var att Mattis ringde och berättade att han skulle komma hem tidigare, så jag skulle lämna nyckeln innan jag gick till jobbet!


Men hos Angelica hade jag kul och hon hade kockat ihop en skitgod middag och efterrätt. Fast jag äter så sakta så jag blev kvar till sist (som vanligt).. Men vadå, man måste ju få njuta lite? Hihi.



Angelicas födelsedagsfest!

Nu ska jag snart iväg till Angelica för att fira hennes tidigare födelsedag med middag och sånt med en massa tjejer! Ska bli himlans kul.Tråkigt nog jobbar jag ikväll så får inte vara med på något galej. Buhu...
Men jaja. That's life.


Detta ska väl då vara looken för ikväll. Väldigt somrigt, eller hur?

2 år idag



Idag den 18 april är det 2 år sen jag tog mitt körkort! Det betyder att min prövotid är slut från och med idag, känns ganska bra faktiskt. Helt sjukt vad tiden går fort..

Har aldrig varit så nervös som jag var inför uppkörningen. Kunde inte sova alls natten innan och åt knappt någonting under hela dagen. Dessutom var min uppkörning minst 45 minuter lång och jag testades på alla punkter utom 5 tror jag. Sen att jag råkade blinka åt fel håll och andra mindre (ehrm) småfel verkade inte göra någonting (skyllde såklart så oskyldigt på min nervositet) för plötsligt satt jag där med ett godkänt papper i handen och var hur lycklig som helst. Speciellt när nästan ingen av mina kompisar visste att jag ens börjat övningsköra, och att jag lyckats klara allt på första försöket (för att skryta lite).

Fast gladast är man nog när man kör ensam för första gången och vet att man slipper dedär satans körlektionerna och får köra precis som man vill... Eller ja, nästan.

...

...Trodde jag ja. Har gått och tänkt att det är fredag idag men det är ju lördag, så Spegeln stänger 15.00. Blir en slappardag idag alltså!

Träna

Nu när Mattis är borta hela helgen på fotbollsläger i Östersund är det ganska tråkigt att vara hemma själv, speciellt nu på morgonen och på nätterna. Så lika bra att jag tar mitt pack och går ut i solen för en lång promenad (2 min) till Spegeln och gör något vettigt!



/ LOVE

Kvällen

Hinner bara komma innanför dörren från badhuset så måste jag iväg igen! Hatar att gå ut i blött hår...Iskallt. Men vad gör man inte? Ska ju till Lindis och mysa med lite girls, så ha så kul under er fredagskväll!


Pirate Bay 1 års fängelse

Rättegången mot The Pirate Bay har nått sin dom och den är REKORDjobbig för de fyra som stod inför rätten idag.
Alla fyra döms till 1 års fängelse och 30 miljoner (!) kr i skadestånd. Brottet anses vara "medhjälp till brott mot upphovsrättslagen". Ouch, säger jag bara. Ingen trevlig nota. Dock känns "brottet" de begått lite väl B.
Fast detta är ju bara rond 1 förvisso. Så vi får väl se hur det går framöver när denna dom överklagas.


Lite lugnande skriver Pirate Bay iallafall detta på sin hemsida;
"So, the dice courts judgement is here. It was lol to read and hear, crazy verdict.

But as in all good movies, the heroes lose in the beginning but have an epic victory in the end anyhow. That's the only thing hollywood ever taught us."

Simning

Har redan varit på Spegeln och gymmat en gång idag... Men trots det vill min kropp dit igen och simma.
Är det vanligt att det känns som att man går upp i vikt när man börjar träna? Vet att muskler väger mer, men ändå..
Eller så inbillar jag mig...Undra om jag börjat utveckla någon slags anorexi?
....Neeeeeeeeeeeh, I love food too much



2007. Wanna go back there...

Just ja!

Igår gjorde jag ju faktiskt någonting som jag glömt att berätta!

Kl.18.00 så träffade jag min chef och några av mina jobbarkompisar på Aveny i Sundsvall för vidareutbildning, fuskträning och onstage-tips! Var kul att träffa dem, träffar de inte alls ofta eftersom jag jobbar i Härnösand hela tiden och aldrig i Sundsvall. Fick även veta att det verkar som att det lutar åt svarta skjortor nu istället för vita. MYCKET snyggare tycker jag. Hoppas det går igenom.

Efter den lilla utbildningen gick vi vidare till Dalton's och beställde in två stora snackstallrikar (massa gotta med olika dipper) och något drickbart (företaget betalade...woho) och snackade skit tills jag var tvungen att åka hem vid 22. Väl hemma mötte Mattis mig och vi gick direkt till Hegga och spelade lite spel med honom och Camilla!


Som ni ser blev det RappaKalja...Det är kuuuul

Skor...

Åh. Kan inte någon av er som kan gå i 12-13 cm klackar utan problem, köpa dessa skor? SKITSNYGGA.
Finns i ljus- och mörkbrunt också. Fast denna färg är snyggast tycker jag.
Ni hittar dem här.... *buhu*


Väder > blogg

Verkar som att bra väder resulterar i mindre bloggande. Iallafall för min del!
Nu när det verkar ha återgått till mulet så tänkte jag försöka vara lite mer aktiv här igen.

Jag och Mattis är jättesugna på att åka utomlands i slutet av maj, men frågan är:
Vart är det varmt? Någon som vet?
Vi var nära på en resa till Thailand men som tur var uppmärksammade Emelie oss om att det är regnperiod då. Inte så kul kanske.

Egypten kanske vore något?

Arg

Var på SynOptik idag, för att dubbelkolla om glasögonen jag köpte för en dryg månad sedan verkligen är rätt för mig. Tycker nämligen att jag inte ser sån stor skillnad med eller utan på nära håll, och på långt håll ser jag sämre?

Så efter ännu en synundersökning kläcker optikern ur sig "jaa, alltså ditt synfel är ju inte så stort.... så det är ju därför det knappt lbir nån skillnad... Och du behöver ju liksom bara ha dem när du läser isåfall.."

Bra att han sa det från första början, när jag köper ett par glasögon som jag är helt inne på att jag måste ha ganska ofta, när jag jobbar osv? Med "antireflexbehandlingar" och allt möjligt de lurade på mig. Hade jag vetat att jag bara behöver dem när jag läser hade jag lika gärna kunnat köpa ett par på hälsokost för 100 kr..

Så jag frågade om jag kunde ångra mitt köp, eftersom jag inte ens använder dem nu och har ju sånt litet synfel att jag liksom lätt kan leva med det, men tror ni jag fick det?  Nehejdutack, då får jag istället ett presentkort på typ 3300 om jag lämnar tillbaka dem.. SUCK!

Så till det viktiga:

Håll ögon och öron öppna om ni vet någon, vän eller släkting eller vad som helst som ska köpa nya glasögon eller märkes-solglasögon så har jag ett presentkort på Synoptik som jag vill bli av med! Det räcker i 3 år, och vill helst bli av med det innan det går ut...Hehehe

Jag och min ofantliga tur...

Måndag

Har varit en bra dag idag, skönt när solen skiner och allt.. Kunde till och med sitta på altanen och äta frukost. Såg Sex and the city filmen igår för första gången. Jag vet, dåligt av mig. Men den var iallafall bra!

Har nu efter maten bara legat framför tv'n och sett på 90210. Helt seriöst, den är waaay better than I thought. Typisk ungdomsserie á la O.C, typ rika highschoolkids med en massa snygga kläder...och skor.. (och problem..) Grym musik spelar de också. Jag vill också bo sådär flott och typ leva på att fota eller skådespela eller nånting annat kul. Men men. Jag är iallafall fast i denna serie nu....

Huvudrollen "Annie" spelas av Shenae Grimes som för övrigt är kick-ass OCH skitsnygg.


1989 verkar ha varit ett bra produktionsår, för både Shenae här ovanför och Hayden Panettiere ("Claire" i Heroes) är född just 1989. Rätt svårt att fatta att de är jämngamla med en själv...
Ger en både en rejäl dos ångest och boostar avundsjukan rätt bra.
*sob*

English Lou

Hi there little blog, I'm off to Anjje's place for some myspys with her and Elon tonight.
......Gonna be AWWWWESOME!



(Hehe.. Swank swank)

Seg..

Har varit dålig på att blogga senaste dagarna...
Speciellt idag när jag legat och varit sjukt seg heeeela dagen. Mattis har tagit hand om mig.

Igårkväll var jag och älsklingstjejerna ut en sväng, och jag hade jättekul! Var mycket folk ute igår, men minns typ hälften av kvällen? Hmm.. Jaja.

Lite bilder från igår!





...

Dessa skor blev nästan mina idag... Men min plånbok fick inte öppna sig mer, nu när Mattis gnäller om att jag inte får köpa mer kläder osv.
Konstigt att man som tjej vill att garderoben ska proppas full med mumsfilibaba? Killar verkar inte förstå sånt.


                                       


Dream on ...

Instruktör-erad!

Kl.10 (...okej, snooz till halv 11) imorse var det bara att kliva upp, trots att jag var sjukt trött, eftersom jag skulle träffa Neta kl. 11 på Spegeln. Hon är instruktör. Hon visade mig de maskiner jag ska köra på, hur mycket och hur tungt. Är ju viktigt att man gör rätt från början? Blev bra iallafall, så nu har jag ett eget program! Hihi. Blir roligare att träna då.

Undra om man blir en muskelknutte nu? Fast hon sa (som tur var) att jag hade "långa muskler" eller nåt sånt och alltså inte har så lätt för att bli ett muskelpaket. Mina muskler är långa istället för bulliga? Det är bra. Vill inte direkt ha elefantlårsmuskler.... Inte alls snyggt.

Fast skenet kan ju bedra, så kanske blir en liten bodybuilder ändå....



90210

Har börjat titta på en ny serie, nämligen 90210 som är en nytappning av gamla klassikern Beverly Hills. Fast den handlar som tur är inte om de gamla karaktärerna (även om vissa av dem är med på ett hörn) utan det verkar snarare vara så att det i huvudsak ska utspelas i samma område som den tidigare serien. Har sett de första 3-4 avsnitten, och trots att jag först var lite skeptisk till hela idén så är jag faktiskt lite fast!
Verkar lovande..


Mysigt

Som sagt så är ju mamma på besök så hon och moster Gunnel hämtade mig efter mitt besök på arbetsförmedlingen sen åkte vi hem till min mosters hus. Får verkligen nostalgikänsla när jag är där, höll till mycket där som liten.

Vi åt tacos och chokladkaka med jordgubbar (!) till efterrätt. Sen pratade vi om allt möjligt och umgicks tills jag fick skjuts hem och klev innanför dörren nyss.

Fick även en liten påskpeng av mamma som vet att jag har det lite knapert med ekonomin för tillfället, plus att jag fick lite behövligt påskpynt till lägenheten som faktiskt ekar efter sånt just nu.

Älskar min mamma otroligt mycket! Hon ger alltid så mycket trots att hon inte har det så bra själv alla gånger. Hmm. När jag får ett riktigt jobb ska jag bjuda henne på någonting.

Kanske en spahelg?


Fika

Idag har jag varit på Rutiga Duken och fikat med min mamma och min moster. Är inte ofta mamsen är och hälsar på så man får passa på. Snart flyttar hon till Borås. Önskar jag var lika öppen för förändring som hon är, som flyttar runt hit och dit hela tiden. Vet ni hur jobbigt det är att träffa sin mamma typ max en gång i månaden, och nu när hon flyttar lär det bli ännu mindre?


Kanske inte världens mest passande bild men det är mamma iallafall. LOVE!
Bilden är tagen när vi var i Bulgarien.


Ibland får man klaga

Den här helgen har varit den värsta på länge.. Jobbade ju både igår och i fredags, båda dagarna på Gennys. I fredags var det bara tråkigt eftersom jag hade så mycket pengar in, men hade otur HELA tiden så gick knappt någonting plus. Lite frustrerande när man vet att det är såna kvällar man tjänar pengar på.

Gårdagen var ändå droppen som fick bägaren att rinna över. Kvällen var ganska lik fredagen, mycket spel och så vidare, förutom att alla verkade ha hällt i sig dubbelt så mycket än i fredags. De flesta var fulla & jobbiga, och trodde att de var så jävla hilarious när de kläckte ur sig nåt i stil med;

"vad sa du att jag hade?"
- sex.
"vad sa du att jag hade sa du?" (med världens mest irriterande smile)
- du har sex.
"jaså???? ser det ut som jag har sex eller? HEHEHE" (kollar runt på andra spelare för att stolt briljera över sin otroligt klyftiga kvickhet)

........................ behöver jag ens säga nåt?




Iallafall, så går det upp och ner hela kvällen. Tills klockan är runt halv 1, och jag känner att det börjar gå åt rätt håll, då helt plötsligt pappskalle nr.1 ramlar ner för trappen med sin alldeles nyköpta öl, som självklart lyckas hamna precis över hela bordet och rätt ner i kortskon (den man har alla kort i), såklart lyckas det också hamna över hela mig och hela stolen. I samma veva stöter pappskalle nr. 2 i pappskalle nr. 3 som sitter vid bordet med sin nyköpta drink, som så snällt rinner ut över de områden på bordet som ölen inte lyckades täcka än. Så där står jag, alla kort har börjat halvt luckrats upp där de simmar i den fina öl- och drinkblandningen, markerna har blandats med is och något sugrör och självklart en hel del öl, stolen står och droppar och skummar härligt "ölskum" när jag trycker på den. Dessutom står 10 spelare runt bordet och frustrerat kräver att vi måste fortsätta spela, varav två av dem orsakat en del av det som hänt. Dessa två står dessutom och tokflinar i ett "hehe-oj-förlåt", och jag är såklart ganska snabb att ge dödsblicken tillbaka. Som tur var kommer en av vakterna och slänger ut pappskalle 1, 2 och 3.

Så jag slänger ihop gegget av kort och lägger ner markerna och stänger bordet, går med mina mysiga kläder som går att vrida ur på sina ställen, plus att ena skon liksom bubblar härligt när jag går i den som om jag gått i spöregn de senaste 2 timmarna. Går ner till baren, berättar för Staffan vad som hänt och ber till gud att han säger åt mig att stänga bordet. Men icke, glada miner skulle det vara och jag får två stora rullar med papper för att torka upp så jag kan öppna bordet igen.

"Något less" går jag tillbaka till bordet, använder ALLT papper (eftersom spelområdet på bordet består av en filtduk som inte direkt är fuktavstötande) för att förgäves försöka få upp allt snusk. Samtidigt känner jag hur det rinner typ öl-sörja längs med ena benet och i skon, under mig där jag står är det någon slags vattenpöl av öl där det också ligger ett par kort och påminner mig om hur sjukt jobbig hela situationen är.

Efter att ha lyckats fått bordet hyffsat torrt, torkat ur kortskon, chiptrailen, alla marker, öppnat 6 nya kortlekar och gjort ett tappert försök att få stolen torr (vilket såklart inte gick), så fick jag sätta igång spelet igen. Då är klockan ca halv 2. Jag spelar den sista halvtimmen och förlorar precis HELA tiden.

Så kvällen slutar med att jag går ÄNNU mindre plus än i fredags, så jag stänger bordet, fast besluten om att något sånt här händer igen ska jag säga upp mig med omedelbar verkan, men är ändå något lättad av att kvällen faktiskt är över och att jag kan gå hem och sova. Tills jag kommer på att man måste klippa sönder alla gamla kort om man byter kortlekar (eftersom det finns risk för fusk ifall någon hittar korten). Så med mina kläder som liksom klibbat fast mot huden eftersom ölblandningen konstigt nog lyckats torka, får jag stå ytterligare 25 minuter och klippa sönder alla mysiga 312 kort. Sen går jag hem och vet att bara för att jag haft sån otur i spelet denna helg, har jag förlorat upp till 1500 kr i provision.


Cherry SPELGLÄDJE!

Jobb

Kollade nyss på Talang 2009. Är det bara jag som får sånt där jobbigt medkännande med folk som blir sjukt glada, som killen som började gråta på slutet för att han gick vidare?
Bert är med som vanligt och håller ställningarna också, haha, att Bert alltid ska finnas med på nåt hörn i TV-rutan.


Men nu är det dags för jobb på Gennys!


Piratpartiet

Finns kanske inte så mycket vi kan göra som ensamma privatpersoner, men får PiratPartiet tillräckligt många röster (och medlemmar!) kommer en klocka ringa någonstans i regeringen.

Piratpartiet står för ett fritt samhälle där det inte ska finnas lagar som gör intrång på alla människors anonymitet och säger att alla människors telefonsamtal (till vem, när, hur länge), SMS, MMS, och nu även Internet ska övervakas ständigt av större organisationer.

Vi människor har rätt till ett privatliv, så tänk på det när du röstar och rösta på PiratPartiet, oavsett vilken politisk läggning du har. Dessutom borde alla (oavsett om du får rösta eller ej) se till att bli medlem på deras hemsida.
Enough said.



REGN

Regn, regn härliga regn!
Känns rätt bra med tanke på att om det varit någon grad kallare så hade regnet som så snällt tar bort all gammal snö istället vara MER snö.
Längtar verkligen efter sommaren så sjukt mycket nu. ALLT är verkligen så mycket bättre på sommaren. Jag borde verkligen flytta till en varmare plats...


En gammal bild från Malta..
Hittar ni mig?

(jag som står med vita handduken, vitt linne och rosa shorts..)

Önskar man vore så brun nu :(

Wow

Efter två dagar på spegeln (vänner, bekanta, alla som känner mig och vet att jag är en riktig liten latmask med sämst kondition och i princip obefintliga muskler: JA, jag har börjat träna! jag har överträffat mig själv.) så känner jag mig faktiskt lite mör i kroppen...

Ska jobba på Gennys ikväll, så nu ska jag och Mattis bara dega och spela lite 360.


En liten hint på vilket spel vi spelar .. Hihi

Dold.se

Ett sätt att befria sig från IPRED-lagen är att anmäla sig till en tjänst där din IP-adress blir anonym och du slipper gå runt och oroa dig för att hemska räkningar ska trilla ner i brevlådan, alternativt behöva sluta tanka hem dina älsklingsserier (som jag inte alls vill)..

Gör ett konto på dold.se. Kostar runt 50-lappen per månad (dock har de ett erbjudande nu, en månad på köpet) och då ska du vara säker från allt.

Lätt värt det, tycker jag iallafall.

Failblog

Följer rätt många bloggar själv och ser det som ett ganska bra tidsfördriv, men en blogg sticker ut från mängden. Spelar ingen roll vilket humör man är på, så lyckas man alltid få fram ett leende efter någon minut på sidan.



Pratar om roligaste, mest skrattretande, fulaste och helt klart beroendeframkallande FAILBLOG!
En blogg som dagligen lägger upp olika sjukt fula, konstiga, bisarra och framför allt ROLIGA bilder och videos från verkliga livet som man ibland inte kan fatta finns eller har inträffat! Sjukt kul är det iallafall. So try it out.

'Music - closely as neccecary as air'

Mmm... Börjar gilla denna artist mer och mer.
Lite som en kvinnlig version av Håkan Hellström, fast ändå inte.. Hmm. Svårt att förklara.
Gillar när det finns en tanke bakom texterna, fast inte på ett klyschigt vis, utan mer på ett "jag-vet-för-jag-var-där"-sätt.
Något som endast artister som (från den svenska sidan) HåkanH, MissLi, Melissa Horn, Winnerbäck etc kan leverera.
Me like.



"Är född en lördag, klockan 5
Jag längtar alltid härifrån - aldrig hem
Skulle, Borde ta det sen
Vad ska det bli av mig?
"

/ VM



Deklarera

Idag fick jag hem årets "Dags att deklarera!"-papper i brevlådan. I vanliga fall när jag deklarerat, har jag kanske max fått tillbaka 500 kr på skatteåterbäringen. Inget som gjort världens skillnad i plånboken direkt.

Men....I årets papper fick jag ett glatt besked! Nämligen att närmare 9000:- kommer dyka upp på mitt konto före midsommar.

WOHO!



RSS 2.0