Sömn, vad är det?

Alltid lika skönt att inte få sova ut för typ 14e dagen i rad.

Nu väntar en  härlig dag med skolböckerna, och sedan jobb till 19, sedan plugg igen tills ögonen inte kan hållas uppe längre!

Återkommer när tentan är klar. Wish me luck.


Kämpa, kämpa, kämpa!

Bara 8 dagar kvar innan lov...


20111214

Jahapp. Här sitter jag och äter frukost. Svintrött. Det har varit riktigt konstigt väder inatt, åska och spöregn i mitten av december. Har inte sovit så bra.

Meeen det gäller att inte äta för mycket till frukost nu! Julbord väntar!



Nattdags

En hemmagjord chailatte-te senare säger jag godnatt för ikväll!
Imorgon blir det en låååång dag med både skola och jobb.
Dock ska vi äta skolans julbord till lunch vilket förhoppningsvis gör dagen lättare.
Ni vet väl att jag älskar julmat..?

 


2011-12-13, Lucia

Idag är det lucia. När jag var liten var lucia alltid en höjdpunkt. Man fick ha glitter i håret och hålla ett ljus i handen. Sen var det sång och fika. Jag sjöng med min kör i kyrkan trots att jag inte tror på Gud men bara för att det var kul. Och fint. Man blev ledsen för att lucia var över men glad för att man var en dag närmare julafton.

Är det nu man firar vuxenlucia? Jag har stressat exakt hela dagen, varit på skolan, gått till gymmet i spöregn efteråt, sedan åkt hem och pluggat och haft ångest. Nu är lucia slut. Julkänslan är så långt bort att det känns som oktober snarare än december.

Fasen vad skönt det vore att få vara barn runt jul, äntligen få jullov. Jag vill handla julklappar för att det är mysigt och inte för att jag måste. Dricka glögg och äta lussebullar. Lyssna på julmusik för att jag vill och inte för att det går på repeat på jobbet. Göra snöänglar, äta praliner och kolla på julkalendern. Jag vill vara ute i snö istället för regn och räkna ner varje dag som återstår till jul, inte till tentan.



To do list

Det här ska jag hinna göra innan julafton:

- Göra knäck & julgodis
- Baka julbröd
- Köpa julklappar (Har bara köpt en. Crap.)
- Hitta en nyårsoutfit
- Köpa en ny vinterjacka
- Åka till Jul på Liseberg

Hoppas jag hinner detta i allt plugg, träning och jobb!


SERIEBEHOV

Jag måste påbörja några nya serier nu under jul. Desperate Housewives & Walking Dead har uppehåll för tillfället. Och nu såg jag och Mattan precis sista avsnittet av Falling Skies för säsongen. Så spännande så jag vill äta upp kudden. Typ.



Nu har jag bara 90210 kvar. Något förslag på bra serier, någon?

Tagit mig själv i kragen!

Ja nu har jag tagit mig själv i kragen! Hehe. Ordskämt är kul.
Bara två grupparbeten, en tenta och 11 (tränings)dagar till jul!

 


Nu är det dags!

Nu går jag mot alla principer och försöker vara lite nyttig inför jul. Varje julperiod brukar jag alltid ligga hemma och fläska och inte röra mig alls. Och sen får jag ångest. Sen lovar jag mig själv på nyårsafton att jag ska börja mitt nya hälsosamma liv. Sen håller jag det inte. = Bad circle.

Dessutom har jag varit sjuk i en månad och det försvinner inte. Så det enda jag kan göra nu är att träna bort det.


Vi kan ju alltid hoppas att jag lyckas.

 


Superwoman

Nu är jag less på att ligga och hosta hela nätterna! Somnade 4 inatt. Nu ska jag åka till jobbet till klockan 3. Ska hinna en snabb visit på stan efteråt. Sen kommer det tydligen gäster hit klockan 6. Hej jag lagar tre rätter på två timmar!

Jag skulle egentligen förbereda all mat igår. Men jag råkade göra en tenta (som gick helt okej!) och sen åka hem till mamma och baka lussebullar....Crap.



Men sen kommer ju mina favoriter hit så det blir superbraaaa.


Tentaångest

Förra tentan var inte okej. Jag pluggade alldeles för lite för att klara den. Men på något magiskt sätt gjorde jag det ändå.

Sen tänkte jag att jag skulle vara lite mer förberedd till nästa tenta. Och nu inser jag att jag pluggat ÄNNU mindre till den här.

Tentan är imorgon.
Vet inte riktigt vilken inställning jag ska ha inför den. Antingen att jag klarar den eftersom jag klarade den förra, eller att det är dags för mig att straffas för min dåliga planering.

Time will tell.


Logistik är ämnet. Woooo.

RSS 2.0