Time for school


Ska åka till skolan strax.
Mattis snodde cykeln imorse när han åkte till jobbet så jag får åka buss idag.
Solen skiner utomhus och jag har hatt.
Om det blir bra väder ikväll händer nog någonting kul.
Visst har mitt hår blivit långt förresten?

/Dagens funderingar

blir blind när alla lampor lyser




Veronica Maggio - Mitt hjärta blöder

I like it

Man kan inte klaga på vädret just nu. Jag & Mattan planerar att vara ute MYCKET idag.
Så vi hörs inte. Hehe.


Borås

Det är officiellt "påsklov" för mig just nu. Borås är väldigt tomt utan alla bra människor som åker till sina hem som är  utspridda över hela Sverige. Förutom jag då, jag blir nog den enda som är kvar i Borås. Men vadå, Borås är hemma för mig nu. Jag & Mattan har bott här i snart 1,5 år! Time flies.

Har insett hur mycket bättre mitt liv har blivit sen jag flyttade hit.
Jag har köpt en lägenhet, jag utbildar mig, jag har träffat vänner som är hundra gånger bättre människor än vad jag någonsin kommer bli, jag har nära till södra Sverige och jag bor nära min mamma. Sen att Mattan är här med mig och att jag precis fått jobb gör bara listan mer komplett.

Ja, varför ska man ens klaga på någonting just nu? Sommaren är på väg och den kommer att spenderas med galna, knäppa, underbara människor; precis som jag.

I love life just precis nu.


Det här inlägget får prydas av mig och LORD!

Wear sunscreen

Summer incoming!
Hela den här veckan kommer vara sommar i Borås. Jag är glad. Sol gör mig glad!

Men SNÄLLA älskade vänner. Använd solskydd. Det är UV-varning i Sverige och jag är livrädd, det är typ 10000000% större risk att få cancer just nu. Hehe. ("Hehe" passade verkligen inte in där, men jaja.)

Har sett FÖR många människor senaste dagen som uppenbarligen inte fattar att man inte kan ligga och steka en hel dag i sin likbleka kropp som inte sett solen på ett halvår. Det är inte särskilt snyggt med att se ut som en tomat, eller att se ut som ett russin om 10 år. Sen att färgen ramlar av om två veckor för att man bränt sig är inte heller så nice.

Det är ingen tävling om vem som är brunast. OKEJ. Njut av vädret istället.

Rebecca & Fiona

Glida runt hänga runt låna pengar


= min studietid

Saker jag stör mig på


1. Extremt urringat när man tränar. Inte okej. This isn't the club so please buy your real size of workout clothes next time. (Vill inte se någons boobs hoppa i takt till musiken.)


LW

Vad du än gör, ta inga råd från mig. Jag vet - de fungerar inte bra. Det var som att tonen var en väns, det är lätt att se hur sjuk man en gång var...När såren läker, och regnet känns - gör din tolkning, häll mig full med svar.
Rita figurer, dra en gräns. Jag kan ha glömt din vaksamhet, jag söker inte mer än sympati, eller jo, det gör jag visst. Inga kan ta fel på varann som vi.

Jag får liksom ingen ordning på mitt liv. Det kan vara så förfärligt, det kan vara så bra. Om nätterna har jag förskingrat så mycket förstånd. Det kanske var pundigt... Det kanske var bra.




RSS 2.0